Esittely

 


Juha Passi

Juha on ammatiltaan golfvalmentaja ja toimii päätoimisesti yrittäjänä golfmatkailun sekä golfopetuksen parissa. Alasen tilan isäntänä Juha vastaa myös maatilan pidosta sekä viljelystä. Hevostoiminnassa työsarkaan kuuluu ennen kaikkea laadukkaan ruuan tuottaminen eläimille sekä kiinteistöjen ja koneiden kunnossapito. Eläimet ovat Juhalle luonnollinen elämäntapa, onhan niitä ollut kotona aina.


Hanna Urrila

Hannalla on ratsastus- ja hevoskokemusta yli 30-vuoden ajalta. Eläinten hyvinvointi, kasvatustyö sekä tallinpito ovat Hannan vastuulla. Rakkaita eläimiä ovat hevosten lisäksi koirat, joiden kanssa harrastaminen on ollut aktiivista jo n. 20 vuotta, rotuna sileäkarvainen noutaja. Päätyö Hannalla on myös tilan ulkopuolella, yrittäjänä. Fysikaaliset hoitolaitokset Tampereella ja Valkeakoskella antavat tärkeää vastapainoa tilan töihin.

Juhan yhteystiedot
Hannan yhteystiedot

+358 400 634 130

Torstinmäentie 16

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

38100 SASTAMALA

+358 40 5158 063

Torstinmäentie 16

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

38100 SASTAMALA

 

 

Juhan ja Hannan yritykset:


Veera ja Anna

Perheen ilopillerit, Veera ja Anna, ovat myös innokkaita ponityttöjä. Tytöille tärkeitä muitakin harrastuksia on pitkä lista, mm. golf, baletti, hiihto, laskettelu, musiikki sekä äidin ja isin kanssa matkailu.


Perheen koirat

Kotona on tällä hetkellä koiria neljä, sileäkarvaiset noutajat Ruuti ja Nuppu sekä norfolkinterrierit Lempi ja Lyyli.